Welkom bij het gastenboek van Tierra. Hier kun je een bericht achterlaten of jouw ervaring delen van een bezoek aan Tierra.  Alvast bedankt. 

Commentaren: 8
 • #8

  Hans (dinsdag, 14 maart 2017 15:01)

  Recent door Patricia gemasseerd, een zeer goede ervaring. Ze stelt je op je gemak en neemt de tijd voor een gedegen massage; na afloop was er ruimte voor een kort nagesprek. Heb mij heerlijk kunnen ontspannen en ga zeker regelmatig bij haar terugkomen. Patricia, dank je wel voor deze ervaring.

 • #7

  Joyce (woensdag, 08 maart 2017 11:57)

  Al eerder kwam ik na een kadobon voor het eerst bij jou in Vleuten. Dus puur voor ontspanning. Bij latere klachten wist ik je opnieuw te vinden en nu ik je opnieuw gevonden heb in Woerden rijd ik graag naar je toe. Ik heb mezelf beloofd nu met regelmaat te komen want ik ben erg tevreden. Wat een rust straal jij uit.

 • #6

  Nicole (dinsdag, 27 december 2016 14:20)

  Al enige tijd kom ik langs bij Patricia. Door het vele tillen op mijn werk, kreeg ik last van mijn rug. Patricia heeft er voor gezorgd dat deze klachten een stuk verminderd zijn en heb ik oefeningen mee gekregen om mijn rug dagelijks soepel te houden. Dit alles zorgt ervoor dat ik met plezier mijn werk kan uitvoeren. Nu kom ik ook voor de ontspannen massages. Patricia is ook een luisterend oor voor de liefhebber.

 • #5

  Connie (donderdag, 13 oktober 2016 18:44)

  Ook ik ben heel blij met Patricia. Ik kom er nu al weer een poosje en zij zorgt ervoor dat mijn lichaam weer heerlijk ontspant. Heb veel last van schouder- en rugklachten. Na een massage bij Patricia voelt alles weer heerlijk ontspannen aan. Ze werkt ook met cups wat voor mij nieuw was maar erg goed werkt. Dit ontspanningsmoment hou ik er zeker in daar kan ik echt naar uitkijken. Ik kan het iedereen aanraden.

 • #4

  Mariska (woensdag, 05 oktober 2016 10:58)

  Al een jaar vaste klant bij Tierra. Na iedere massage ga ik met een ontspannen gevoel de deur weer uit! Mijn rug en nek klachten zijn ook een heel stuk minder geworden. Allerlei soorten massages al een keer geboekt en nu onderga ik ook de zwangerschapsmassage. Ik kom dan echt helemaal tot rust! Zij weet precies wat nodig is! Dank je wel Patricia :)

 • #3

  Henk (donderdag, 29 september 2016 23:43)

  Kwam met Tierra in aanraking toen ik mij nauwelijks meer kon ontspannen en alles vast zat. Daar ben ik snel weer bovenop gekomen, met dank aan Patricia. Klachten zijn weg, maar ik kom terug. Ze is mijn vermoeidheidsthermometer in drukke perioden, mijn spiegel bij verkeerde houding, en ontspanningsmoment bij stress. Maar bovenal gewoon weldadig voor lichaam en geest.

 • #2

  Hendrik (zondag, 25 september 2016 22:48)

  Ik had veel last van mijn rug, nek en schouders. Patricia heeft mij volledig van mijn klachten verholpen en nu ben ik vaste klant voor ontspanning en wanneer odig sport massage. professionele en resultaat gerichte aanpak. ik kan haar aan iedereen met rugklachten aanbevelen

 • #1

  Harm (zondag, 25 september 2016 11:23)

  Al enige tijd op zoek naar een preventieve manier voor ontspanning en massage van rug en schouders. Patricia neemt de tijd en voelt al snel de problemen, belangrijk, want die verschillen per persoon. Het verschil met sportmassage voor mij is dat deze massage meer weldaad oplevert in de zin van algehele ontspanning.
  Na een uur op tafel inclusief benen en voeten massage is het compleet.